Mexico: Lorea en Jeffrey uit Paal Beringen

 

In mei 2013 kwam Lorea als toeriste naar België om er niet meer weg te gaan, want ze vond hier haar liefde, Jeffrey. Samen kregen ze in 2020 een lieve dochter, Lorelai. Samen met hun twee honden wonen ze met veel plezier in het huis dat ze in 2019 gekocht hebben

Ze verzorgt wat uitzendingen in het Spaans. “Ik wil aantonen dat Zuid-Amerika meer is dan drugs en cactussen. Mijn land is zo mooi en heeft zulke mooie muziek”. Als de Corona beperkingen weer wat verdwenen zijn gaat ze zeker ook weer meer tijd besteden aan de Latino vereniging in Hasselt.

Jeffrey is hobby kok en is een tijdje geleden ook Spaanse les gaan volgen. Maar hij moet wel bekennen dat hij zelf eigenlijk helemaal gek van Ierland is. Hij gaat er regelmatig naar toe en zou het liefste een reisbureau met rondreizen door Ierland opstarten. Als hij tijd heeft speelt hij baseball op de Zonhovense Basvelden.

Lorea verheugt zich er erg op dat haar ouders binnenkort weer naar België komen, “want je familie mis je natuurlijk het meest”. In de gezellige woonkamer staan een drietal mooie gitaren waar Jeffrey, waar, als hij tijd heeft, op probeert te leren spelen.